تغذیه و رژیم غذایی, مقالات

چیپس سیب

  • مدت زمان لازم برای خواندن این مطلب: 1 دقیقه 

     

    چیپس سیب، میان وعده‌ای رژیمی و خوش‌طعم است. از طرز تهیه ارائه‌شده در این مقاله استفاده کرده و طعم خوشمزه سیب را تجربه کنید.

    مواد لازم:

    • دو عدد سیب
    • دارچین

    طرز تهیه:

    1. اجاق را در دمای 95 درجه سانتی‌‌گراد گرم‌کنید.
    2. یک کاغذ آشپزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
    3. سیب‌‌ها را بشویید. اگر سیب را از بازار خریداری کرده‌‌اید، احتمالاً واکس‌زده باشد. آب جوش و سرکه آسان‌‌ترین و سریع‌‌ترین روش برای تمیز کردن میوه‌‌های آغشته به واکس هستند.
    4. سیب‌‌ها را از وسط جدا کرده و هسته‌‌های آن‌ها را خارج کنید. اگر باوجود هسته‌‌ در چیپس سیب مشکلی ندارید، می‌‌توانید این مرحله را نادیده بگیرید.
    5. سیب‌‌ها را به ورقه‌‌های باریک برش دهید. من از دستگاه سبزی خردکن برای ورقه کردن سیب‌‌ها استفاده می‌‌کنم.
    6. ورقه‌‌ها را به‌صورت یک‌لایه بر روی ورقه آشپزی قرار دهید.
    7. بر روی آن‌ها دارچین بپاشید.
    8. به مدت 1 ساعت بپزید.
    9. سیب‌‌ها را جابجا کرده و به مدت 1 الی 1.5 ساعت به پختن ادامه دهید.
    10. مدت‌زمان موردنیاز برای پخت بسته به ضخامت ورقه‌‌ها و نوع سیب مورداستفاده متغیر است.
    11. یک ورقه را از اجاق برداشته و اجازه دهید به مدت 2 الی 3 دقیقه خنک شود.
    12. اگر از تردی آن راضی هستید، اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید به مدت 30 الی 60 دقیقه همچنان در داخل اجاق باقی بمانند تا تردی آن‌ها بیشتر شود.

    آن‌ها را در ظرف مناسب و دردار قرار داده و در تمام فصول از خوردن آن‌ها لذت ببرید.


    تالیف:

    تن‌ورز (اقتباس از مقاله‌ای از سایت strengthsensei.com)

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *